Glede og trygghet i vann!

Velkommen til Delfinen! Vårt mål er å spre positive ringer i vann: Gode opplevelser, ferdigheter, fysisk aktivitet, kunnskap, mestring og glede! Lek og trygghet er den viktigste forutsetningen for all læring og er styringskompasset for våre kurs. Foruten livsviktige svømme-og livredningsferdigheter har vi mange, hyggelige, spennende og viktige aktiviteter og et bredt spekter av kurs i vann for både store og små! Vårt mål er også å bidra til økt forståelse og engasjement for å ta vare på livet i havet, noe som er helt nødvendig også for våre liv på land.Delfinen er en privat svømmeskole. På grunn av mangel på varmtvannsbasseng i distriktet og lange ventelister, klarte vi i august 2013 å åpne vårt eget varmtvannsbasseng på Eiganes i Stavanger og doblet dermed vår kursvirksomhet og tok av en del fra ventelistene slik at flere kan få være med og lære å svømme! Vi mottar ingen kommunal støtte, vi har ingen sponsorer, men masse pågangsmot  ; )Oppstart høst 2015: De fleste av våre kurs starter opp mandag 17 august og påfølgende uke.Påmelding Nybegynnerkurs i babysvømming, samt svømmekurs for voksne, har åpen påmelding hele året. Vi mottar allerede nå påmeldinger for vårens kurs i babysvømming. Merk at høstens kurs starter i midten av august, og vårens kurser starter tidlig i januar (vi følger skoleruten). Vi har også nybegynnerkurs i babysvømming som starter i april : )

Høstferiebading i vårt varmtvannsbasseng på Eiganes : )

Onsdag kl 10:00-10:45 og kl 10:45-11:30Påmelding: ingjerd@delfinen.no

Lørdag kl 12:45-13:30 (Påmelding: ingjerd@delfinen.no
(kl 13:30-14:15 vanlig lørdagsbading m/ billetter)

Vafler, kake, risengrøt m.m i kafe. Velkommen!


Svømmekurs voksen 1 (nybegynnere) Svømmekurs 2 (viderekomne):
Svømmekurs 1 for voksne starter opp i deilig varmtvannsbasseng (34 grader) med rikt innhold, rolig tilvenning og flott opllegg tirsdag 13. september kl 20:10. (8 ganger). Svømmekurs 2 for voksne starter opp onsdag 30. september kl 20:30 i bassenget på Solborg (10 ganger): Gjennomgang, øving og trening, hyggelig og sosialt. Vi går bl.a igjennom ulike svømmeteknikker og mange andre vannferdigheter, samt dykk, stup, livredning m.mSurfecamp 3 og 4 august 2015: 2 dagers surfecampen for barn på Borestranden. Kl 10:00-14:00, Pris: kr 1600,- inkl drakt og brett

Surfecampen vil gi barna viktig kunnskap om bølger, vind og strøm og hvordan en kan ”lese” vannet og forutse farlige forhold (føre- var).Vi vil også ta opp god ”surfeskikk”. Når vi gjennomgår surfeteknikk, er det både tørrtrening på land, demonstrasjon i bølgene og utprøving med instruktør i vannet, samt mye tid til øving. Det hele lagt opp på barns premisser, lekbetont og sosialt og med gradvis tilnærming. Vi har bodyboard og barnebrett, og lærer også barna å bodysurfe. Vi skal kose oss og ha det gøy og avslutter med grilling om været tillater det og skattejakt. Alle barna får surfesertifikat og vi tar bilder av deltakerne underveis. Deltakerne må kunne svømme godt og være trygge i vann. Publikumsbading: Vi kan nå glede alle badeglade: Vi har åpent for alle etter våre kurs lørdager fra kl 13:30-14:15. Kr 45,- per person. Første lørdagssvømming i høst 2015 starter lørdag 22. august.  Billetter selges på forhånd i vår resepsjon ved Delfinen bassenget vårt og det er lurt å være ute noen dager i forveien for å sikre seg plass.  Nå kan du også feire barnebursdag hos Delfinen! La barna kose seg i våre deilige varme bassenger, et plaskebasseng og et fra 40-150 cm dybde. Etterpå kan dere servere mat og kaker i vår hyggelige kafè. Ta kontakt på e-post: linn@delfinen.no  for mer info og booking!

Ledige Datoer:

 • Lørdag 03.10.2015
 • Lørdag 24.10.2015
 • Lørdag 31.10.2015
 • Søndag 01.11.2015
 • Lørdag 07.11.2015
 • Søndag 08.11.2015
 • Lørdag 14.11.2015
 • Søndag 15.11.2015
 • Lørdag 28.11.2015
 • Lørdag 05.12.2015
 • Søndag 06.12.2015
 • Søndag 13.12.2015

Innloggingsproblemer: Vi har fått melding om at noen få opplever problemer med innlogging/registrering, og har nå fått et tips fra en av våre deltagere som kan løse dette :o) Dersom dere opplever problemer, prøv å bruke kompabillitetsvisning i nettleseren deres.Her er nærmere informasjon om våre kurs:

Vi har for tiden kurs i Stavanger og Sandnes og et eget varmtvannsbasseng med tilhørende koselig økologisk og fairtrade svømmekafè og butikk. Delfinen støtter SOS barnebyer, og har eget fadderbarn. Vi har også miljøprosjekt hvert semester som en del av vårt bidrag til et bedre havmiljø!DELFINEN PÅ FACEBOOKSe gjerne vår facebookside: https://www.facebook.com/Delfinen 
NYTT

Høstens kurs 2015: Ordinær påmelding for høstens kurs, med oppstart uke 34 (i midten av august), starter 15. mai. Husk å lese gjennom betingelsene før du legger inn påmeldingen din. Disse er oppdaterte for høstens sesong. Vi tar forbehold om mulige små endringer på enkelte kurs om dette skulle bli nødvendig.Intensive svømmekurs 1 og videregående: Vi starter opp intensivsvømmekurs i mai, i vårt Delfinen basseng på Eiganes. Påmelding pågår, få plasser!Nybegynnerkurs baby 1, oppstart april: Vi starter nå opp flere nybegynnerkurs på dagtid i april i vårt Delfinen basseng på Eiganes.Barnebursdag: Nå kan dere feire barnebursdag i våre deilige basseng :o)   Ta kontakt pr e-mail for mer info og booking! linn@delfinen.noVårens kurs 2015: Ordinær påmelding for vårens kurs, med oppstart i januar, starter 15. november. Husk å lese gjennom betingelsene før du legger inn påmeldingen din. Disse vil også være oppdaterte til påmeldingene starter. Vi tar forbehold om mulige små endringer på enkelte kurs om dette skulle bli nødvendig.HURRA!! Delfinen åpnet eget varmtvannsbasseng høsten 2013 på Eiganes! Nå har vi satt opp mange flere kurs og hentet inn flere fra ventelistene. Nå kan vi spre flere ringer i vann! : ) En stor ydmyk takk til de kursdeltagerne som har hjulpet oss med dette prosjektet. Og til dere alle kjære kursdeltagere som gjør dette mulig!Delfinen søker flere instruktører til å spre glede, livsviktige ferdigheter og gode opplevelser. Ta raskt kontakt om du ønsker å bli instruktør.Tumlerne og Flipperne våre er blitt forespurt om å være med å dele ut Rachel Carsons prisen 2. juni, en miljøvernpris som deles ut i Stavanger annet hvert år! : ) Vi takker ærefullt for oppdraget! ; ) I år går prisen til en britisk marinbiolog, Sam Fanshawe. 
Fra Ølberg og Vigdel - Ebok
Delfinen utgir fotobok om nærmiljøet og strendene! 
Gratis nedlasting av eboken her!
 
Vi støtter