Glede og trygghet i vann!

Velkommen til Delfinen! Vårt mål er å spre positive ringer i vann: Av gode opplevelser, ferdigheter, fysisk aktivitet, kunnskap, mestring og glede! Lek og trygghet er den viktigste forutsetningen for all læring og er et styringskompass for våre kurs. Foruten livsviktige svømme-og livredningsferdigheter har vi i Delfinen mange, hyggelige, spennende og viktige aktiviteter og et bredt spekter av kurs i vann for de fleste aldersgrupper!

På grunn av mangel på varmtvannsbasseng i distriktet og lange ventelister, klarte vi i august i fjor å åpne vårt eget varmtvannsbasseng på Eiganes i Stavanger og doblet dermed vår kursvirksomhet og tok av en del fra ventelistene slik at flere kan få være med og lære å svømme! 

Påmelding Nybegynnerkurs i babysvømming, samt svømmekurs for voksne, har åpen påmelding hele året. Vi mottar allerede nå påmledinger for høstens kurs i babysvømming. Merk at høstens kurs starter i midten av august, og vårens kurser starter tidlig i januar (vi følger skoleruten). Vi har også nybegynnerkurs i babysvømming som starter i april : )

Publikumsbading: Vi kan nå glede alle badeglade: Vi har åpent for alle etter våre kurs lørdager fra kl 13:30-14:15. Kr 40,- per person. Påmelding til: kenneth@delfinen.no

Nå kan du også feire barnebursdag hos Delfinen! La barna kose seg i våre deilige varme bassenger, et plaskebasseng og et fra 40-150 cm dybde. Etterpå kan dere servere mat og kaker i vår hyggelige kafè. Ta kontakt på e-post for mer info og booking!

Innloggingsproblemer: Vi har fått melding om at noen få opplever problemer med innlogging/registrering, og har nå fått et tips fra en av våre deltagere som kan løse dette :o) Dersom dere opplever problemer, prøv å bruke kompabillitetsvisning i nettleseren deres.


Her er nærmere informasjon om våre kurs:

Vi har for tiden kurs i Stavanger og Sandnes og et eget varmtvannsbasseng med tilhørende koselig økologisk og fairtrade svømmekafè og butikk. Delfinen støtter SOS barnebyer, og har eget fadderbarn. Vi har også miljøprosjekt hvert semester som en del av vårt bidrag til et bedre havmiljø!

 
NYTT

Nybegynnerkurs baby 1, oppstart april: Vi starter nå opp flere nybegynnerkurs på dagtid i april i vårt Delfinen basseng på Eiganes.

Barnebursdag: Nå kan dere feire barnebursdag i våre deilige basseng :o)   Ta kontakt pr e-mail for mer info og booking! anna@delfinen.no

Vårens kurs 2015: Ordinær påmelding for vårens kurs, med oppstart i januar, starter 15. november. Husk å lese gjennom betingelsene før du legger inn påmeldingen din. Disse vil også være oppdaterte til påmeldingene starter. Vi tar forbehold om mulige små endringer på enkelte kurs om dette skulle bli nødvendig.

HURRA!! Delfinen åpnet eget varmtvannsbasseng høsten 2013 på Eiganes! Nå har vi satt opp mange flere kurs og hentet inn flere fra ventelistene. Nå kan vi spre flere ringer i vann! : ) En stor ydmyk takk til de kursdeltagerne som har hjulpet oss med dette prosjektet. Og til dere alle kjære kursdeltagere som gjør dette mulig!

Delfinen søker flere instruktører til å spre glede, livsviktige ferdigheter og gode opplevelser. Ta raskt kontakt om du ønsker å bli instruktør.

Tumlerne og Flipperne våre er blitt forespurt om å være med å dele ut Rachel Carsons prisen 2. juni, en miljøvernpris som deles ut i Stavanger annet hvert år! : ) Vi takker ærefullt for oppdraget! ; ) I år går prisen til en britisk marinbiolog, Sam Fanshawe.


 
Fra Ølberg og Vigdel - Ebok
Delfinen utgir fotobok om nærmiljøet og strendene! 
Gratis nedlasting av eboken her!
 
Vi støtter