Glede og trygghet i vann!

Velkommen til Delfinen! Vårt mål er å spre positive ringer i vann: Gode opplevelser, ferdigheter, fysisk aktivitet, kunnskap, mestring og glede! Lek og trygghet er den viktigste forutsetningen for all læring og er styringskompasset for våre kurs. Foruten livsviktige svømme-og livredningsferdigheter har vi mange, hyggelige, spennende og viktige aktiviteter og et bredt spekter av kurs i vann for både store og små! Vårt mål er også å bidra til økt forståelse og engasjement for å ta vare på livet i havet, noe som er helt nødvendig også for våre liv på land.

Delfinen er en privat svømmeskole. På grunn av mangel på varmtvannsbasseng i distriktet og lange ventelister, klarte vi i august 2013 å åpne vårt eget varmtvannsbasseng på Eiganes i Stavanger og doblet dermed vår kursvirksomhet og tok av en del fra ventelistene slik at flere kan få være med og lære å svømme! Vi mottar ingen kommunal støtte, vi har ingen sponsorer, men masse pågangsmot  ; )


PÅMELDING OG OPPSTART VÅREN 2017: 

Våren 2017 har vi kurs i Stavanger, Sandnes og Bergen! : )


OPPSTART BERGEN: Lørdag 14. januar starter vi opp 5 ulike kurs i Bergen: Nybegynnerkurs i babysvømming, videregående babykurs 2, småbarnssvømming 2-5 år, svømmekurs barn 1 (fra 5 år) og svømmekurs barn 2. Kursene foregår i varmt-vannsbassenget på Haukeland Universitetssykehus! Kursene går over 15 kursganger, med rikt kursinnhold og viktig kunnskap. Kursene koster kr 2500,- Søskenmoderasjon gis. Lagt opp på barnas premisser og med glede og trygghet i fokus. Vi har solid og lang kompetanse og dyktige instruktører. Velkommen til kurs hos oss : ) 

OPPSTART STAVANGER/SANDNES: Nybegynnerkurs i babysvømming, samt svømmekurs for voksne, har åpen påmelding hele året.

Intern påmelding startet 1. november 2016 for dem som ønsker å fortsette på kurs vår 2017. Det vil si at deltakere som går på kurs nå i høst har førsterett til å melde seg på videre kurs. Fra 15. november er påmeldingen til våre kurs for 2017 åpen for alle : )   

De fleste av vårens kurs starter opp i uke 01, fra onsdag 04. januar og påfølgende uke. De fleste av disse kursene går over 18 kursganger, noen over 10 kursganger. Noen kurs starter opp i mars og går over 10 kursganger. Vi følger skoleruten med hensyn til ferier og fridager. Velkommen til hyggelig og lærerikt vårsemester hos oss! 

FØRSTEHJELP FOR DEG MED OMSORG FOR BARN: Lørdag 28 januar kl 10:00-14:15 kjører vi et flott grunnkurs som er spesialtilpasset alle småbarnsforeldre og andre med omsorg for barn. Sted: Stavanger. Kurset passer også barnehagepersonell og andre med omsorg for barn. Pris kr 600,- + bok kr 75,- Påmelding: ingjerd@delfinen.no


VINTERFERIE:
Vi har åpent for alle badeglade i vinterferien:
onsdag kl 17:00-17:45. Kr 50,- per person.
lørdag kl 13:30-14:15. Kr 50,- per person.
Påmelding: ingjerd@delfinen.no

Vi har også svømmeskole i Stavanger hver ukedag i vinterferien! : )

Ellers har vi ingen kurs i vinterferien, med unntak av vanntrening for gravide.


SVØMMESKOLE I VINTERFERIEN!: Vi gjentar suksessen med svømmeskole i høstferien, og setter opp tilsvarende i vinterferien : ) Hver dag: mandag til fredag kl 09:00-13:00 med to svømmeøkter, en med instruksjon og glede og en med masse vannaktiviteter og gøy. Vi er med og lager delfinfrukt, delfinvafler, m.m og har mange kjekke aktiviteter også når vi er på land. Barna får også en innføring i førstehjelp på land. Vi tar undervannsfoto og koser oss. Antall dager valgfritt.
Pris kr 400,- per dag eller kr 1750,- for alle 5 dager. To grupper: 5-7 år og 7-10 år. Barna må ikke kunne svømme, vi har nivå både for dem som kan og dem som ikke kan. Her er det læring og glede for alle ; ) For påmelding send info om barn og dag til: ingjerd@delfinen.no  


Surfecamp august 2017:  2 dagers surfecampen for barn på Borestranden. (Dato og klokkeslett kommer) Gjennomført med stor suksess også i 2016! : ) Se bilder på Delfinens facebookside. Neste camp er august 2017

Surfecampen vil gi barna viktig kunnskap om bølger, vind og strøm og hvordan en kan ”lese” vannet og forutse farlige forhold (føre- var). 

Vi vil også ta opp god ”surfeskikk”. Når vi gjennomgår surfeteknikk, er det både tørrtrening på land, demonstrasjon i bølgene og utprøving med instruktør i vannet, samt mye tid til øving. Det hele lagt opp på barns premisser, lekbetont og sosialt og med gradvis tilnærming. Vi har bodyboard og barnebrett, og lærer også barna å bodysurfe. Vi skal kose oss og ha det gøy og avslutter med grilling om været tillater det og skattejakt. Alle barna får surfesertifikat og vi tar bilder av deltakerne underveis. Deltakerne må kunne svømme godt og være trygge i vann.  

Svømmekurs for voksne: Svømmekurs 1, og svømmekurs 2 for voksne starter opp i deilig varmtvannsbasseng (34 grader) med rikt innhold, rolig tilvenning og flott opplegg i begynnelsen av februar 2017. Gjennomgang, øving og trening, hyggelig og sosialt. Vi går bl.a igjennom ulike svømmeteknikker og mange andre vannferdigheter, samt dykk, stup, livredning m.m. Om våren har svømmekurs 2 også et par ganger utendørs med god varm våtdrakt ! : )


English courses: On all our courses, we will translate where and when it is neccessary. In addition, we also have the following courses for english speaking: Baby 1, baby intermediate and children 2-5 years. These three courses runs on fridays from january 2016.

Barnehagesvømming: Jo tidligere barn blir vant med vann og lærer å svømme, jo flere liv reddes. I tillegg er det helsebringende og det er mange fordeler med å boltre seg i vann, både fysisk og psykisk. Vi har opplegg for barnehager i vårt varmtvannsbasseng, med instruktør og livredder på dagtid! Ta kontakt på mail. 

Skolesvømming:

Vi har også liknende tilbud for skoleklasser eller enkeltelever på dagtid. 

Foruten å bli trygg i vann, lærer barna også ulike svømmearter, livredning og selvberging og andre viktige vannferdigheter, på en trygg, god og svært pedagogisk måte.Livredningskurs og førstehjelpskurs:
Vi tilbyr livredningskurs med årlig livredningsprøve, samt hlr kurs (hjerte-lungeredning) og førstehjelpskurs for skoler, barnehager, bedrifter og privatpersoner. 

Publikumsbading: Vi kan nå glede alle badeglade: Vi har åpent for alle etter våre kurs hver lørdag fra kl 13:30-14:15. Kr 50,- per person. Første lørdagssvømming vår 2017 starter lørdag 7. januar.  Billetter selges i vår resepsjon ved Delfinen bassenget vårt. Etter oppstart, kan det være lurt å være ute noen dager i forveien for å sikre seg plass.  Velkommen : )Nå kan du også feire barnebursdag hos Delfinen! La barna kose seg i våre deilige varme bassenger, et plaskebasseng og et fra 40-150 cm dybde. Etterpå kan dere servere mat og kaker i vår hyggelige kafè. Ta kontakt på e-post: linn@delfinen.no  for mer info og booking!


Innloggingsproblemer: Vi har fått melding om at noen få opplever problemer med innlogging/registrering, og har nå fått et tips fra en av våre deltagere som kan løse dette :o) Dersom dere opplever problemer, prøv å bruke kompabillitetsvisning i nettleseren deres.Her er nærmere informasjon om våre kurs:

Vi har for tiden kurs i Stavanger, Sandnes og Bergen og har et eget varmtvannsbasseng i Stavanger med tilhørende koselig økologisk og fairtrade svømmekafè og butikk. Delfinen støtter SOS barnebyer, og har eget fadderbarn. Vi har også miljøprosjekt hvert semester som en del av vårt bidrag til et bedre havmiljø!DELFINEN PÅ FACEBOOKSe gjerne vår facebookside: https://www.facebook.com/Delfinen 
NYTT

Vårens kurs 2017: Ordinær påmelding for vårens kurs, 2017 med oppstart uke 01 (begynnelsen av januar), starter 15. november. Husk å lese gjennom betingelsene før du legger inn påmeldingen din. Disse er oppdaterte for vårens sesong. Vi tar forbehold om mulige små endringer på enkelte kurs om dette skulle bli nødvendig.Nybegynnerkurs baby 1, oppstart januar, april, august og oktober: Vi starter nå opp flere nybegynnerkurs på dagtid i april i vårt Delfinen basseng på Eiganes.Barnebursdag: Nå kan dere feire barnebursdag i våre deilige basseng :o)   Ta kontakt pr e-mail for mer info og booking! linn@delfinen.noHURRA!! Delfinen åpnet eget varmtvannsbasseng høsten 2013 på Eiganes! Nå har vi satt opp mange flere kurs og hentet inn flere fra ventelistene. Nå kan vi spre flere ringer i vann! : ) En stor ydmyk takk til de kursdeltagerne som har hjulpet oss med dette prosjektet. Og til dere alle kjære kursdeltagere som gjør dette mulig!Delfinen søker flere instruktører til å spre glede, livsviktige ferdigheter og gode opplevelser. Ta raskt kontakt om du ønsker å bli instruktør.Tumlerne og Flipperne våre er blitt forespurt om å være med å dele ut Rachel Carsons prisen 2. juni, en miljøvernpris som deles ut i Stavanger annet hvert år! : ) Vi takker ærefullt for oppdraget! ; ) I år går prisen til en britisk marinbiolog, Sam Fanshawe. 
Fra Ølberg og Vigdel - Ebok
Delfinen utgir fotobok om nærmiljøet og strendene! 
Gratis nedlasting av eboken her!
 
Vi støtter