Glede og trygghet i vann!

Velkommen til Delfinen! Vårt mål er å spre positive ringer i vann: Gode opplevelser, ferdigheter, fysisk aktivitet, kunnskap, mestring og glede! Lek og trygghet er den viktigste forutsetningen for all læring og er styringskompasset for våre kurs. Foruten livsviktige svømme-og livredningsferdigheter har vi mange, hyggelige, spennende og viktige aktiviteter og et bredt spekter av kurs i vann for både store og små! Vårt mål er også å bidra til økt forståelse og engasjement for å ta vare på livet i havet, noe som er helt nødvendig også for våre liv på land.

Delfinen er en privat svømmeskole. På grunn av mangel på varmtvannsbasseng i distriktet og lange ventelister, klarte vi i august 2013 å åpne vårt eget varmtvannsbasseng på Eiganes i Stavanger og doblet dermed vår kursvirksomhet og tok av en del fra ventelistene slik at flere kan få være med og lære å svømme! Vi mottar ingen kommunal støtte, vi har ingen sponsorer, men masse pågangsmot  ; )

PÅMELDING ÅPNET FOR ALLE FOR HØSTENS KURS 2016: 
Nybegynnerkurs i babysvømming, samt svømmekurs for voksne, har åpen påmelding hele året. Intern påmelding startet 1. mai 2016 og gikk frem til 15. mai. Det vil si at deltakere som går på kurs nå i vår hadde førsterett til å melde seg på videre kurs. Fra 15. mai er påmeldingen til våre kurs åpen for alle : )  Velkommen til hyggelig og lærerikt høstsemester hos oss! 


Oppstart høst 2016: De fleste av høstens kurs starter opp i uke 33, fra mandag 15. august og påfølgende uke. Disse kursene går over 16 kursganger. Noen kurs starter opp i oktober og går over 10 kursganger. Vi følger skoleruten med hensyn til ferier og fridager. 

Surfecamp august 2016:  2 dagers surfecampen for barn på Borestranden den 2 og 3 august kl 10:00-14:00 hver dag!
Åpen for påmelding, ledige plasser : )

Surfecampen vil gi barna viktig kunnskap om bølger, vind og strøm og hvordan en kan ”lese” vannet og forutse farlige forhold (føre- var). 

Vi vil også ta opp god ”surfeskikk”. Når vi gjennomgår surfeteknikk, er det både tørrtrening på land, demonstrasjon i bølgene og utprøving med instruktør i vannet, samt mye tid til øving. Det hele lagt opp på barns premisser, lekbetont og sosialt og med gradvis tilnærming. Vi har bodyboard og barnebrett, og lærer også barna å bodysurfe. Vi skal kose oss og ha det gøy og avslutter med grilling om været tillater det og skattejakt. Alle barna får surfesertifikat og vi tar bilder av deltakerne underveis. Deltakerne må kunne svømme godt og være trygge i vann.  

Svømmekurs for voksne: Svømmekurs 1 for voksne starter opp i deilig varmtvannsbasseng (34 grader) med rikt innhold, rolig tilvenning og flott opplegg i begynnelsen av oktober 2016 (10 kursganger før jul). Svømmekurs 2 for voksne starter opp i slutten av september 2016 (10 ganger før jul): Gjennomgang, øving og trening, hyggelig og sosialt. Vi går bl.a igjennom ulike svømmeteknikker og mange andre vannferdigheter, samt dykk, stup, livredning m.m. Om våren har svømmekurs 2 også et par ganger utendørs med god varm våtdrakt ! : )


English courses: On all our courses, we will translate where and when it is neccessary. In addition, we also have the following courses for english speaking: Baby 1, baby intermediate and children 2-5 years. These three courses runs on fridays from january 2016.

Barnehagesvømming: Jo tidligere barn blir vant med vann og lærer å svømme, jo flere liv reddes. I tillegg er det helsebringende og det er mange fordeler med å boltre seg i vann, både fysisk og psykisk. Vi har opplegg for barnehager i vårt varmtvannsbasseng, med med instruktør på dagtid! Ta kontak. 

Publikumsbading: Vi kan nå glede alle badeglade: Vi har åpent for alle etter våre kurs lørdager fra kl 13:30-14:15. Kr 50,- per person. Første lørdagssvømming i høst 2015 starter lørdag 22. august.  Billetter selges på forhånd i vår resepsjon ved Delfinen bassenget vårt og det er lurt å være ute noen dager i forveien for å sikre seg plass.  For våren 2016, starter første publikumsbading lørdag 9. januar. Velkommen : )Nå kan du også feire barnebursdag hos Delfinen! La barna kose seg i våre deilige varme bassenger, et plaskebasseng og et fra 40-150 cm dybde. Etterpå kan dere servere mat og kaker i vår hyggelige kafè. Ta kontakt på e-post: linn@delfinen.no  for mer info og booking!


Innloggingsproblemer: Vi har fått melding om at noen få opplever problemer med innlogging/registrering, og har nå fått et tips fra en av våre deltagere som kan løse dette :o) Dersom dere opplever problemer, prøv å bruke kompabillitetsvisning i nettleseren deres.Her er nærmere informasjon om våre kurs:

Vi har for tiden kurs i Stavanger og Sandnes og et eget varmtvannsbasseng med tilhørende koselig økologisk og fairtrade svømmekafè og butikk. Delfinen støtter SOS barnebyer, og har eget fadderbarn. Vi har også miljøprosjekt hvert semester som en del av vårt bidrag til et bedre havmiljø!DELFINEN PÅ FACEBOOKSe gjerne vår facebookside: https://www.facebook.com/Delfinen 
NYTT

Vårens kurs 2017: Ordinær påmelding for vårens kurs, 2017 med oppstart uke 01 (begynnelsen av januar), starter 15. november. Husk å lese gjennom betingelsene før du legger inn påmeldingen din. Disse er oppdaterte for vårens sesong. Vi tar forbehold om mulige små endringer på enkelte kurs om dette skulle bli nødvendig.Nybegynnerkurs baby 1, oppstart januar, april, august og oktober: Vi starter nå opp flere nybegynnerkurs på dagtid i april i vårt Delfinen basseng på Eiganes.Barnebursdag: Nå kan dere feire barnebursdag i våre deilige basseng :o)   Ta kontakt pr e-mail for mer info og booking! linn@delfinen.noHURRA!! Delfinen åpnet eget varmtvannsbasseng høsten 2013 på Eiganes! Nå har vi satt opp mange flere kurs og hentet inn flere fra ventelistene. Nå kan vi spre flere ringer i vann! : ) En stor ydmyk takk til de kursdeltagerne som har hjulpet oss med dette prosjektet. Og til dere alle kjære kursdeltagere som gjør dette mulig!Delfinen søker flere instruktører til å spre glede, livsviktige ferdigheter og gode opplevelser. Ta raskt kontakt om du ønsker å bli instruktør.Tumlerne og Flipperne våre er blitt forespurt om å være med å dele ut Rachel Carsons prisen 2. juni, en miljøvernpris som deles ut i Stavanger annet hvert år! : ) Vi takker ærefullt for oppdraget! ; ) I år går prisen til en britisk marinbiolog, Sam Fanshawe. 
Fra Ølberg og Vigdel - Ebok
Delfinen utgir fotobok om nærmiljøet og strendene! 
Gratis nedlasting av eboken her!
 
Vi støtter